VEILIG BETALEN
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
Gratis vanaf €60
Home  /  Caron  /  Parfum
Parfum Narcisse
BO-LOOK - Parfum Narcisse - 1
Merk : Caron
Levertermijn : 6 werkdagen

Een echte klassieker van Caron, deze rijke, diepgaande bloem is tijdloos boeiend.
 
Narcisse Noir, oorspronkelijk gecreëerd in 1911 door Ernest Daltrof, is een gedurfde en poëtische geur. De geur is in 2018 opnieuw uitgebracht.
 
Narcissus Noir drijft de dubbele persoonlijkheid van oranjebloesem tot het uiterste. Zijn onberispelijke zoetheid versmelt met broeierige, dodelijk verleidelijke tonen die de rijkdom van weelderig sandelhout accentueren. De violette tonen geven deze creatie een licht poederachtige vintage twist.
 
Narcisse Noir, onsterfelijk gemaakt door Gloria Swanson in de film Sunset Boulevard, is een contrast van licht en schaduw dat de puurheid van oranjebloesem combineert met de ingetogen schoonheid van sandelhout.
Artikelnr
Q801101030
Maat
30 ml
€ 98,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Caron
CARON, een verhaal in het hart van luxe.

De geheime charme van Caron ontdekken door door de honderd jaar oude geschiedenis te bladeren, betekent het heilige universum van parfums betreden. Bij de geboorte van elk parfum hoort een fascinerend verhaal en hun symbolische naam herinnert vaak aan bepaalde gebeurtenissen in het hart van luxe.

Romain Alès volgt hem op en zet de traditie van parfum voort uit weelderige kristallen fonteinen. De geur wordt uit de kleine bronzen kraan gehaald in flesjes van elk formaat, omgeven door ouderwets gouddraad.

Emblemen van het huis, de fonteinen zijn het middelpunt van de Parijse boetieks aan de rue François 1er, Faubourg Saint Honoré en Boulevard Saint Germain. Ze zijn ook te vinden in luxe hoeken in Londen, New York, Tokio, Moskou en Dubai ...
Creative WebVision © 2020
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in