VEILIG BETALEN
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
Gratis vanaf €60
Home  /  Caron  /  Eau de Toilette
De III Homme
BO-LOOK - De III Homme - 1
Merk : Caron
Levertermijn : 6 werkdagen

Caron The Third Man
Caron III Homme opent met Lavender, Lemons en Bergamot, waardoor het meteen een hit wordt met Yours Truly. Hoewel dat op Aviator Shades en Cuban Heels duidt, zou ik het in een oogwenk dragen, vooral bij koud weer, waar de rijkdom echt lijkt te werken.
 
Zodra de vrolijke openingsnoten je naar binnen hebben getrokken als een nectarbij, barst al het mannelijke ding los en heb je een kruising tussen Caron Yatagan (geen selderij) en Miller Harris The Smoke. Het is moeilijk om de middelste noten van de basisnoten te scheiden, dus ik zal het niet doen. Ik vertel je gewoon dat alle voorwaarden aanwezig zijn voor een rokerige, kruidige, houtachtige afdronk. Er is vetiver, eikenmos, kruidnagel en koriander. De lange, lange basistonen doen me een beetje denken aan Andy Tauer, als je van die gedroogde rooknoot houdt, staat je een traktatie te wachten.
 
Carons derde man is de geur van een man met knap bruin haar, borsthaar met zijn wanordelijke puistje, stapt in een kerk vol gerookte wierook, met onreine gedachten in zijn hoofd. 'een rusteloze non.
Artikelnr
212802
Maat
125 ml
€ 94,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Caron
CARON, een verhaal in het hart van luxe.

De geheime charme van Caron ontdekken door door de honderd jaar oude geschiedenis te bladeren, betekent het heilige universum van parfums betreden. Bij de geboorte van elk parfum hoort een fascinerend verhaal en hun symbolische naam herinnert vaak aan bepaalde gebeurtenissen in het hart van luxe.

Romain Alès volgt hem op en zet de traditie van parfum voort uit weelderige kristallen fonteinen. De geur wordt uit de kleine bronzen kraan gehaald in flesjes van elk formaat, omgeven door ouderwets gouddraad.

Emblemen van het huis, de fonteinen zijn het middelpunt van de Parijse boetieks aan de rue François 1er, Faubourg Saint Honoré en Boulevard Saint Germain. Ze zijn ook te vinden in luxe hoeken in Londen, New York, Tokio, Moskou en Dubai ...
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2020
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in