VEILIG BETALEN
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
Gratis vanaf €60
Home  /  Caron  /  Eau de Toilette
Impact
BO-LOOK - Impact - 1
Merk : Caron
Levertermijn : 6 werkdagen

Impact voor een man
1934, revolutie in de wereld van de parfumerie, Caron lanceert de eerste eau de toilette voor mannen, Pour un Homme van Caron, die het vlaggenschip van de wereldparfumerie zal worden.
In 2005, al 100 jaar virtuoos in de fijne parfumerie, drukt Caron opnieuw zijn grenzeloze creativiteit uit met respect voor de waarden en traditie die het merk vergezelt. Met de impact van Pour Un Homme creëerde Caron het eerste mannelijke extract.
In het Impact-extract vinden de trouwe Pour Un Homme tonen van amber en vanille, vermengd met de frisheid van de beste lavendel uit de Haute Provence.
De basistonen exploderen en verschijnen sneller dan in de Eau de Toilette-versie voor een meer assertieve sensualiteit.
Muskus, amber, lavendel, vanille, lavendel absoluut, lavendelessence.
Amber aromatisch
Absolute lavendel, lavendelessence, lavendel, vanille, muskus, amber
Impact wordt gepresenteerd als het eerste extract van mannenparfumerie. "Met Impact krijgt de man eindelijk toegang tot het ritueel van parfum en parfumeert hij zichzelf om te verleiden als een vrouw". Een nieuw parfumgebaar voor opnieuw uitgevonden verleiding.
Te ontdekken in een elegante en prestigieuze herenverpakking.
 
Artikelnr
401503
Maat
75 ml
€ 110,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Caron
CARON, een verhaal in het hart van luxe.

De geheime charme van Caron ontdekken door door de honderd jaar oude geschiedenis te bladeren, betekent het heilige universum van parfums betreden. Bij de geboorte van elk parfum hoort een fascinerend verhaal en hun symbolische naam herinnert vaak aan bepaalde gebeurtenissen in het hart van luxe.

Romain Alès volgt hem op en zet de traditie van parfum voort uit weelderige kristallen fonteinen. De geur wordt uit de kleine bronzen kraan gehaald in flesjes van elk formaat, omgeven door ouderwets gouddraad.

Emblemen van het huis, de fonteinen zijn het middelpunt van de Parijse boetieks aan de rue François 1er, Faubourg Saint Honoré en Boulevard Saint Germain. Ze zijn ook te vinden in luxe hoeken in Londen, New York, Tokio, Moskou en Dubai ...
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2020
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in