VEILIG BETALEN
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
VEILIG BETALEN
VERZENDING € 5.95
Gratis vanaf €60
Home  /  Bentley  /  Eau de Parfum
EDP Majestic Cashmere
BO-LOOK - EDP Majestic Cashmere - 1 BO-LOOK - EDP Majestic Cashmere - 1s
BO-LOOK - EDP Majestic Cashmere - 2 BO-LOOK - EDP Majestic Cashmere - 2s
Merk : Bentley
Levertermijn : 6 werkdagen

Of je nu een belangrijke meeting hebt, een feestje met vrienden of een etentje met de vrouw van je dromen, de eau de parfum voor mannen Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere is altijd een goede keuze. Telkens als je op je best wil overkomen, geeft hij je een extra dosis zelfvertrouwen.

  • houtachtige geur
  • ideale keuze voor de moedige avonturier
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
Geslacht : Man
Artikelnr
B170408
Maat
100 ml
€ 180,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Bentley
Bentley Motors maakt al een eeuw lang luxe auto's die uitmuntendheid en expertise, traditie en moderniteit combineren. De parfumcollectie Bentley Fragrances haalt haar inspiratie uit deze prestigieuze wereld waarin leer en houten lambrisering een kunstwerk worden. Beiden delen dezelfde visie op stijl waarin authenticiteit, elegantie en verfijning tot het uiterste worden gedreven.

Na exclusieve lanceringen bij Harrods in Londen, is het Bentley-geurassortiment sinds maart 2013 uitgerold in Engeland, waar het nu geldt als een van de referentiemerken in luxe parfumerieën. Bentley Fragrances kent ook opmerkelijk succes in andere markten, met name het Midden-Oosten, maar ook in Europa, Amerika en Azië.

Een exclusieve en kostbare geursignatuur
De geurige signatuur van Bentley Fragrances, bestaande uit hoogwaardige ingrediënten, heeft de meest doorgewinterde parfumliefhebbers geïnspireerd. Het merk deed een beroep op gerenommeerde parfumeurs uit Franse parfumhuizen. Nathalie Lorson, Mylène Alran en Mathilde Bijaoui hebben elk hun talenten ten dienste gesteld van het ontwikkelen van geuren met ongekende facetten.

Een iconisch ontwerp
De flessen zijn geïnspireerd op de royale rondingen en uitzonderlijke materialen die door Bentley Motors worden gebruikt, waarbij kracht en stijl tot in het kleinste detail worden gecombineerd. De fles heeft twee Bentley-pictogrammen: de beroemde karteling op de stop en de legendarische "vliegende B" die trots op de bovenkant zit. De ronde vormen zijn ook perfect gevormd naar de mannelijke hand om de sensaties te versterken.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2020
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in